Urplock från mina julklappar

Precis som alla andra år har jag på julaftonskväll öppnat julklappar från både familj, släkt och vänner. Är jättetacksam för allt jag fick och mycket nöjd! I detta inlägget ska jag visa upp några stycken julklappar jag fick förra året blandat från vänner, familj och släkt. Jag gillar de alla väldigt mycket och de har allihop kommit väl till användning.
 
En av de första sakerna jag fick var en "målarbok för vuxna" som har blivit så otroligt poppis den senaste tiden. Skulle nästan säga att de kan ha varit en av årets julklappar, vet så många som fått det i julklapp och pratat om dem. Den jag fick hette "Dagdrömmar" av Hanna Karlzon. Än så länge har jag inte hunnit måla så mycket i den då det tar lång tid. Men det är helt klart värt det! Hittills har jag i alla fall hunnit göra klart två sidor.
 
För att ha något och måla med hade jag också önskat mig pennor. Dessa är från stabilo. De har väldigt tunn spets och passar bra till att fylla i alla små fält i boken. Ska helt klart köpa till fler nyanser i framtiden. Redan efter bara två sidor känns det som att jag har för lite valalternativ haha.
 
Detta var faktiskt ingen julklapp jag fick av någon annan utan det var en julklapp från mig, till mig själv. Jag har länge behövt en ny plattång då min gamla började bli, aa just gammal. Under många år har jag alltid varit sugen på ett testa produkter från NuMe då jag hört så mycket bra om dem. Så under deras Holiday Collection rea passade jag på och köpte inte bara en platttång utan även en locktång vilket nästan var mer exalterande då den enda locktång jag ägt i mitt liv kommer från jultidningarna... Så framöver kan ni väntas se mer lockar i mitt hår ;) 
 
Som den prylnörd jag är kunde jag inte blivit gladare när jag öppnade detta paket! Ett batterigrepp. Ända sedan jag köpte min första kamera har jag tittat på batterigrepp men har aldrig riktigt känt ett starkt behov av de fören nu på senare tid. Så tanken var att jag skulle köpa ett i samband med den nya kameran med det blev inte heller av. Men nu! Nu har jag äntligen ett batterigrepp och behöver inte oroa mig att kameran ska dö när jag är ute längre perioder och fotar kontinuerligt. 
 
Sist men absolut inte minst, mina helt sjukt underbart gosiga tofflor! Kan ha varit en av favoriterna. Sedan sekunden jag öppnade paketet har jag bokstavligen talat levt i dem. Det första jag gör när jag vaknar och det första jag gör när jag kommer hem är att ta på dem. Det är nästan lite jobbigt när man ska gå ut och tvingas ta av dem. I skrivandes stund sitter dem också på fötterna, inte en sekund utan dem. 
 
 
Det var några blandade julklappar som jag fick förra året. Hoppas att ni också fick åtminstone en såndär riktigt bra julklapp som man blir genuint glad över. Det måste vara bland det bästa, bortsätt från all god mat & julgodis kanske. 
 
 
 
 

♀ P E A C E R E V ♀

Jättebra julklappar du fick! Målarboken tyckte jag bäst om haha xD

2016-01-17 | 12:26:19
Hemsida: http://PeaceRev.com
Zara

Vilka härliga julklappar!
Har också en liknande målarbok! Dom är super, älskar att färglägga!

2016-01-18 | 14:43:43
Hemsida: http://anewstart.webblogg.se
Isabelle Johansson

Fint :D

2016-01-18 | 19:21:47
Hemsida: http://johanssonisabelles.blogg.se
Josephine

Super fin och bra blogg!
Fick också en liknande bok, och jag faktiskt älskar den. Det är skönt, man kopplar av och tänker på annat.
Kram

Svar: Tack vad glad jag blir! :DVisst är det, jätteskönt att bara sitta och färglägga som att man var sju igen ^^
KRAM
lovisafritzson

2016-01-21 | 15:15:41
Hemsida: http://josephineslifee.blogg.se
Amanda Jona [SPONTAN]

Vilka härliga grejer du fått! :)

2016-01-22 | 20:03:17
Hemsida: http://spontan.blogg.se
MATILDA

vad fina saker du fick :)

2016-01-24 | 22:15:38
Hemsida: http://matildays.se
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Oj va mycket fint :D

2016-01-26 | 15:05:22
Hemsida: http://dixiwonderland.com/
Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione

Jag har också dom tofflorna :D Så mysiga! Och såna målarböcker har blivit väldigt populära :D Funderar på att skaffa en själv faktiskt :D

Svar: Visst är dem 😄 Det tycker jag verkligen du ska göra, de har blivit populära av en anledning ;)
lovisafritzson

2016-01-27 | 14:32:24
Hemsida: http://dixiwonderland.com/
Elin - Fotograf

Åh skulle verkligen behöva investera i ett batterigrepp!

Svar: DO IT! Jag har haft min systemkamera i över fyra år utan att haft tillgång till batterigrepp och har väl aldrig känt att det var prio ett. Men oj va bra det är! Behöver nästan aldrig oroa mig för att inte kunna fota så länge jag vill när jag går ut eller är iväg. SÅ BRA
lovisafritzson

2016-01-28 | 17:35:06
Hemsida: http://eli.webblogg.se
Anna

Heh, jag fick också lite målarböcker i julklapp! Guld värda när man jobbar med marknadsundersökningar via telefon och har tråkigt på jobbet ;)

2016-02-03 | 23:33:26
Hemsida: http://fotomedmera.blogg.se

Design & Foto
« Läs om min kamerautrustning HÄR
« Jag redigerar mina bilder i Camera raw och photoshop CC
« Jag har gjort min design helt själv


Övrigt
« Lägg gärna till mig på bloglovin HÄR
« Jag gör inga bloglovin byten, förutom med vissa fotobloggar, eftersom många tar bort efter ett par dagar
« Tycker det är superkul med tävlingar och liknande så tipsa gärna
« Svarar ej på kommentarer som "Vad har du gjort idag" eftersom de flesta endast är ute efter kommentarer
« Vill du kolla in min hemsida där min portfolio ligger kan du gå in HÄR


Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Blogg/hemsida:


Skriv något här:
Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin