Återuppstånden från de döda

Ja rubriken säger väl det mesta antar jag. Som ni märkt har bloggen stått stendöd sedan i mitten på november (oooups..). Men igår tog jag tag i massa saker. Bland annat gjorde jag färdigt en tjejs design så nu har jag det ur världen. Jag gjorde en ny hemsida då jag aldrig blev helt nöjd med den gamla. Länk till den finns i sidomenyn. Jag ändrade också lite smågrejor här på bloggen
(btw vill bara påpeka att jag blev lagom irriterad när jag märkte att blogg.se ändrat så man endast kan vara annonsfri i pro-versionen, arrgh). Skapade också en facebook-sida som jag främst tänkt skulle vara för att "marknadsföra" hemsidan men även bloggen lite. Får väl se hur det går med det dock. Är ju sämst på att ens uppdatera bloggen så om ja nu ska uppdatera en fb-sida med, haha vi märker hur det går. Det komiska är att jag för ungefär ett halvår sedan skapade ett instagramkonto i samma syfte. Än så länge har jag lagt ut två bilder & har 0 följare då ingen vet att den existerar, bra va? :)
 
Det jag ville komma fram till var, att efter min produktiva dag igår och nystart iform av ny hemsida m.m (och nytt år såklart) så ska jag verkligen försöka att hålla igång bloggen under det här året och inte ha massa svackor hela tiden som under 2014, de var ett riktigt dåligt bloggår. Så håll tummarna för mig nu & så hoppas jag att ni allihopa får en bra start på året! HADE

Anonym

Härligt! Ser fram emot tätare inlägg!
Kram

2015-01-07 | 13:38:13
Elaine - en hopplös fotograf

Vad kul! :) Härliga bilder också :)

Svar: Tack du ^^
lovisafritzson

2015-01-07 | 21:51:17
Hemsida: http://capricore.blogg.se
Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta

Vi du länkas inför mina 600-800 unika läsare/dag i en vecka?

Nu har du chansen!

http://www.domkallarmighannes.com/2015/01/veckans-blogg.htmlGillar du inte sådana här kommenterar eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra dag:)

2015-01-09 | 18:52:49
Hemsida: http://domkallarmighannes.com

Design & Foto
« Läs om min kamerautrustning HÄR
« Jag redigerar mina bilder i Camera raw och photoshop CC
« Jag har gjort min design helt själv


Övrigt
« Lägg gärna till mig på bloglovin HÄR
« Jag gör inga bloglovin byten, förutom med vissa fotobloggar, eftersom många tar bort efter ett par dagar
« Tycker det är superkul med tävlingar och liknande så tipsa gärna
« Svarar ej på kommentarer som "Vad har du gjort idag" eftersom de flesta endast är ute efter kommentarer
« Vill du kolla in min hemsida där min portfolio ligger kan du gå in HÄR


Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Blogg/hemsida:


Skriv något här:
Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin