En dag i snöns tecken

Idag när jag vaknade var det jätteljust i mitt rum och jag trodde nästan jag råkat sova bort halva dagen. Men icke! Vi hade ÄNTLIGEN fått snö som lagt sig. Det var första gången denna vinter säsongen för mig så var självklart tvungen att springa ut i snön med lillebror och mamma. Vet inte vem som gillade snön mest, jag eller Villiam.. Haha vi hade i all fall väldigt roligt och några söta bilder blev det också. Nu är det plugg enda tills jag somnar inatt som gäller, önska mig lycka till! 

Midnattssolen

Tre bilder från när vi var i Kiruna för förra sommaren och kollade på midnattssolen, riktigt fint var det. Och dessa bilderna gör inte situationen rättvis över huvudtaget, det var MYCKEt ljusare i verkligheten men valde medvetet att göra dem mörkare för det såg bättre ut. Tycker midnattssolen och även norrskenet är något alla ska ha upplevt innan man dör. Det är egentligen riktigt fantastiskt vårt land och allt man kan se här när man tänker efter.

White inspiration

Det kan verka tråkigt men jag tycker vitt är så himla snyggt, SPECIELLT på naglar. Gaaah så snyggt det är! Så tänkte slänga in några fina bilder från weheartit som lite inspiration. Idag har jag varit så sjukt trött och bara flamsat HELA dagen verkligen, heeela dagen. Vilket ändå kan vara rätt kul men lite tröttsamt för dem i min omgivning haha. Hade också gymnasiets första spanska prov, skrivuppgift. Skit svårt men vi får se hur de går, de andra delarna har jag på fredag. Nu ska jag bara posta det här inlägget och sen komma i säng så fort som möjligt, mår bajs. HADE FINA MÄNNISKOR <3

Thinking out loud

 
Gick ut en snabbis tidigare idag för att fota lillebror och mamma innan solen hunnit gå ner. Hann inte ta så många bilder innan de ville in igen. Det är så kolosalt kallt ute nu med tanke på att det blåst i mer än ett dygn nu typ. Hoppas det bättrar sig tills imorgon när jag ska till skolan.

Mjukstart

 
 
 
Känns hemskt att behöva säga det men nu är jullovet slut en gång för alla och en ny termin väntar. Det har däremot varit ganska lugnt de två första dagarna. Vi började igår och de sista veckorna på terminen har vi inte haft engelska på förmiddagen så vi har börjat 12.20 på torsdagar (HUR SKÖNT?). Kommer dock inte vara så denna terminen, snyft. Men igår så var 2 av 3 lektioner inställda så vi hade bara koskos (konstarterna och samhället). Det var faktiskt rätt kul. Vi ska börja med att göra affischer för ett påhittat band. Man fick dra olika musikstilar som man sen skulle utgå ifrån. Jag och Mathilda fick Kpop, asiatisk pop. Det kan nog bli rätt kul, slutresultatet kommer nog upp här senare.
När vi hade slutat så gymmade jag nån timme med Emma, vilket känns lite idag haha.
 
Idag började vi däremot 8, med spanska. Har ett stort prov nästa vecka i spanska så var skönt att få en liten avstämmning typ.
Sen var de engelska och sist en tre timmars lektion foto. Där fick vi bland annat reda på att vår klassmapp mystikst försvunnit från alla "databaser" så vi måste lämna in alla inlämningar igen, jahopp!
Bilden ovan är en av bilderna som jag ska lämna in under temat "jul" som vi hade över lovet. 
 
 

Solens gnistrande strålar

Några härliga bilder från en mysig promenad med lillbrorsan och farmor min. Vi gick längs Lagan som är en å nere i Laholm där min pappa bor. Vi gick på eftermiddagen så jag lyckades fånga solen när den var påväg ner. Det är alltför sällan man ser solen nu tycker jag. Ända sedan flera månader tillbaka har det varit grått dygnet runt, det börjar dock bli lite bättre nu vilket är otroligt skönt. Längtar till våren då vitsipporna slår ut. Då är det så himla vackert på stigen längs lagan med vitsippor längs hela backen. Ska absolut fota det då så kan ni få se!

Återuppstånden från de döda

Ja rubriken säger väl det mesta antar jag. Som ni märkt har bloggen stått stendöd sedan i mitten på november (oooups..). Men igår tog jag tag i massa saker. Bland annat gjorde jag färdigt en tjejs design så nu har jag det ur världen. Jag gjorde en ny hemsida då jag aldrig blev helt nöjd med den gamla. Länk till den finns i sidomenyn. Jag ändrade också lite smågrejor här på bloggen
(btw vill bara påpeka att jag blev lagom irriterad när jag märkte att blogg.se ändrat så man endast kan vara annonsfri i pro-versionen, arrgh). Skapade också en facebook-sida som jag främst tänkt skulle vara för att "marknadsföra" hemsidan men även bloggen lite. Får väl se hur det går med det dock. Är ju sämst på att ens uppdatera bloggen så om ja nu ska uppdatera en fb-sida med, haha vi märker hur det går. Det komiska är att jag för ungefär ett halvår sedan skapade ett instagramkonto i samma syfte. Än så länge har jag lagt ut två bilder & har 0 följare då ingen vet att den existerar, bra va? :)
 
Det jag ville komma fram till var, att efter min produktiva dag igår och nystart iform av ny hemsida m.m (och nytt år såklart) så ska jag verkligen försöka att hålla igång bloggen under det här året och inte ha massa svackor hela tiden som under 2014, de var ett riktigt dåligt bloggår. Så håll tummarna för mig nu & så hoppas jag att ni allihopa får en bra start på året! HADELovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin