With flowers in her hair

I mitten av juli var jag och Mathilda iväg på en fototräff med andra fotointresserade i vackra Hovs hallar, utanför Båstad. Det är otroligt vackret där och vi hade tur med vädret trots att det inte var strålande sol, vilket nästan var tur det. Vi hade några olika som ställde sig framför kameran så har bilder från 4 olika locations/bildstilar om man säger så. Så det kommer komma minst fyra inlägg härifrån, förmodligen fler för har så många fina bilder jag vill dela med mig av. 
 
Det var lite nervöst innan vi kom dit eftersom ingen av oss träffat varandra tidigare, men oj vad kul det var! Vill verkligen göra något liknande igen och är så tacksam för att jag och Mathilda fick hänga med på detta. Som sagt, bilderna härifrån är så fina. Det enda som buggar mig lite är att jag inte hade fått min nya kamera här än, för nu i efterhand så vet jag att de hade kunnat va SÅÅ mycket bättre om jag haft det. Kvalitets skillnaden på de kamerorna, HEH, aa den är stor. Hoppas ni gillar bilderna & fler är påväg. Ni kan förvänta er regelbundenuppdatering här på bloggen från och med nu, YEY!   
 

Christelle

Så fina bilder!

2015-11-01 | 14:06:26
Hemsida: http://nouw.com/christelleoja

Design & Foto
« Läs om min kamerautrustning HÄR
« Jag redigerar mina bilder i Camera raw och photoshop CC
« Jag har gjort min design helt själv


Övrigt
« Lägg gärna till mig på bloglovin HÄR
« Jag gör inga bloglovin byten, förutom med vissa fotobloggar, eftersom många tar bort efter ett par dagar
« Tycker det är superkul med tävlingar och liknande så tipsa gärna
« Svarar ej på kommentarer som "Vad har du gjort idag" eftersom de flesta endast är ute efter kommentarer
« Vill du kolla in min hemsida där min portfolio ligger kan du gå in HÄR


Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Blogg/hemsida:


Skriv något här:
Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin