Älskade broder

Att en så liten kropp kan ha så mycket energi och vara så sinnesjukt klok förbryllar mig varje dag. Trots att jag dagligen, minst 10 gånger önskar han hade en avstängningsknapp så hade jag aldrig klarat mig utan denna lille plutt. Att vara så liten har både sina för och nackdelar men trots att han just nu är lite ledsen emellanåt så ger han en så mycket skratt och glädje, och många kramar ska ni veta. 

65 mil senare

Nej, jag tog inte dessa bilderna i vintras, utan för 2 veckor sedan. Och nej vi har långt ifrån snö där vi bor utan jag var i Sälen.
På bilderna ser ni ett välkänt ansikte här på min blogg, kusinen Matilda. Under hela vecka 13 befann jag mig på Lindvallen i Sälen tillsammans med tre av mina kusiner och deras föräldrar och farföräldrar, super mysigt. Vi bodde i en jättestor stuga allihopa, stugan heter "Stefans stuga" och lånas endast ut till cancerdrabbade. Minstingen i Matildas familj, Freja, har under 2,5 år kämpat mot leukemi men  för knappt en månad sedan blev hon färdig med sin behandling, YEY! 
 
Innan jag åkte dit så hade jag aldrig haft ett par skidor på fötterna, inte i någon form. Men efter denna resan är jag helt 100 på att jag kommer ha det igen, för oj vad kul det var men svårt! Jag fotade inte så mycket med kameran under veckan vi var där men mobilen har däremot några bilder, skulle ni vilja se ett inlägg med dem?Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin