Beställ bloggdesign

Vill du ha en personlig bloggdesign till din blogg? Men du vet inte hur man gör, jag hjälper dig. Jag ska nu börja ta emot bloggdesign beställningar. Jag gör blogg designer för er som bloggar på blogg.se. Bloggar du på en annan portal kan jag hjälpa till med header och möjligtvis kodning. Maila mig med din bloggportal så ger jag svar därefter.
Jag har valt att inte ta emot beställningar om jag har mer än tre på kö redan, detta för att jag inte ska bli överröst med beställiningar. Ha därför koll här på när kön minskar. Jag håller den väl uppdaterad och tar bort personer i kö så fort en design är klar. Tack för förståelsen.
KÖ:   
 
HEL DESIGN: 200-350kr Här ingår header, bakgrund, redigering av bilder, kodning, installation
ENDAST HEADER: 50-100kr
50kr extra om man vill ha bildspel
HJÄLP MED KODNING: 50-150kr Hjälper till att ändra specifika delar på din blogg, t.ex meny uppdelning, ordna arkiv m.m
KÖPA LOSS "DESIGN BY": 100kr
Detta gäller bara när du beställer "hel design"
 
Priserna varierar beroende på hur avancerad design du vill ha

För att beställa skicka ett mail till mig på lloviisafritzsondesign@hotmail.com. Döp gärna mailet till "beställning" eller "fråga". Dela gärna upp mailet i stycken enligt punkterna nedan så minskar risken att jag glömmer något och det blir lättare för mig att hitta informationen. 
I beställningen ska följande information vara med:
 • Bloggadress 
 • Färgtema - någon färg du vill ha/inte ha?
 • Bakgrund - färg/bild
 • Header - Bilder, stil, text  OBS! jag godtar inte mobilbilder!
 • Inlägg - stil, bredd, typsnitt
 • Meny - stil, antal, placering, typsnitt, ikoner, profilbild + text, rubriker, övrigt angående menyn
 • Övrigt - Högerklickskydd (text?), runda hörn, skuggor, snö m.m
 
P.S Är du osäker på någon punkt kan vi tillsammans komma fram till något eller så går jag efter eget tycke utifrån hur övriga designen kommer se ut.
Kolla din mail ofta då jag har din design på min testblogg och medan den ligger där kan jag inte börja på någon ny. Därför är det viktigt att vi håller god kontakt. Skicka gärna med din facebook i mailet om du är aktivare där än på din mail.
 
 
Hur ser processen ut?
 • Du skickar ett mail till mig med dina önskemål
 • Jag kollar igenom vad som behöver göras och ger dig ett pris
 • Om priset blir över 100kr betalar du först hälften till mig via kontoöverföring eller swisch. Om du väljer att betala via posten står du själv för porto & ansvarar för att jag får pengarna. Anledningen till att jag vill ha halva summan innan jag börjar och andra halvan innan jag lägger in det på din blogg är för att jag inte ska lägga ner massor av timmar på din design för att du sedan ska ångra dig.
 • När jag fått halva summan, eller om det blev under 100kr, börjar jag designa på en testblogg. När jag är färdig får du se och komma med synpunkter
 • När vi nått ett bra resultat betalar du in resterande pengar till mig. När jag fått alla pengar lägger jag in designen på din blogg
EXEMPEL PÅ DESIGNER JAG GJORT: 
http://ultimateminecraftfan.blogg.se/
http://sannalundbergs.blo.gg/
http://mathildahenrikssonn.blogg.se/

Linnea Aurora

Hej! Jag såg att du säljer bloggdesigner osv och jag undrar hur mycket du vet om kodning? Det är nämligen så att jag försökt fixa infinitescroll på min blogg väldigt länge nu, och jag har provat varje guide jag har hittat men det vill bara inte fungera!! Om du går in på min blogg via Safari (vilket jag använder vanligtvis) så dyker vanligtvis 3-4 inlägg upp på startsidan (3 på arkiv/kategorisidan) och om du går in via Chrome så dyker fyra upp varav det fjärde är en upprepning av det första. Har du sett något sådant förut? Och isåfall skulle du kunna hjälpa mig att fixa detta? Är beredd att betala, givetvis!

MVH Linnea

Svar: Jag vet inte exakt vad det beror på så kan inte lova att jag kan fixa det. Men kan absolut försöka. Om du skickar dina inloggningsuppgifter till min mail (du kan byta lösenord sålänge) så kan jag titta på det :)
lovisafritzson

2016-02-11 | 21:25:19
Hemsida: http://linneaaurora.webblogg.se/

Design & Foto
« Läs om min kamerautrustning HÄR
« Jag redigerar mina bilder i Camera raw och photoshop CC
« Jag har gjort min design helt själv


Övrigt
« Lägg gärna till mig på bloglovin HÄR
« Jag gör inga bloglovin byten, förutom med vissa fotobloggar, eftersom många tar bort efter ett par dagar
« Tycker det är superkul med tävlingar och liknande så tipsa gärna
« Svarar ej på kommentarer som "Vad har du gjort idag" eftersom de flesta endast är ute efter kommentarer
« Vill du kolla in min hemsida där min portfolio ligger kan du gå in HÄR


Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Blogg/hemsida:


Skriv något här:
Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin