Att göra

 
Blev inspirerad av Lovisa som för ett tag sedan skrev om hennes "att göra lista" som hon använder dagligen. Har själv  gjort något liknande för längesen och nappade på hennes ideé. Så i helgen gjorde jag en liten lista på allt jag skulle göra. ( Tro mig, det där var inte allt jag behövde göra utan den fylldes sakta men säkert på under helgen gång, haha)  Och nu på söndagskvällen har jag bara 1 sak kvar utav 11. Riktigt skönt! ( och ja, jag skrev dit att spela sims xd)
 
Som Lovisa sa känns det som att man får mycket mer gjort och blir effektivare när man får en klar bild över vad man ska göra. Det har funkat super under de dagarna jag hittills användt de och tycker att alla som hela tiden skjuter upp saker borde testa, för det funkar verkligen!

Summerfeelings

Gud vad jag saknar sommaren och värmen! Speciellt en dag som denna då man vaknar med värk i fötterna för att dem legat utanför täcket hela natten, då är det kallt! Saknar också bloggen & bloggandet. Den har tagit riktigt myket stryck av allt skolplugg och annat som man måste hinna med här i livet, som att sova. Nej men skämt åsido nu ska jag försöka att uppdatera minst en gång i veckan. Tänker inte sätta något sjukt som en gång om dagen för det vet jag redan att jag aldrig kommer hinna.
 
Just nu är det idee torka, som det är för dem flesta vid den här tiden så jag är tacksam för ALLA tips ni kan komma med. Vill ni ha fler foto/photoshop tips? isafall vad? Vill ni ha mer natur eller porträtt bilder? Eller är det vardagsbilderna som lockar?

Vill ni kanske att jag ska recensera något? Eller hade en frågestund varit bra?... Ni får fundera och komma tillbaka med ideér och förslag så skulle jag vara för evigt tacksam. Tack på förhand!Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin