Breakfast

 
Gud vad jag älskar att äta frukost, speciellt när man inte har någon skola att stressa till utan kan sitta i lugn och ro och njuta. Denna gången blev det smoothie & fralla, mm...

Todays

Linne - Gina Tricot | Väst - VILA | Jeans - BikBok

I see fire

 
Vet att alla tjatat om denna låten sedan Hobbit 2 kom ut men den är SÅ bra! Var själv och kollade på filmen i slutet av jullovet och när den var slut och alla ville ut efter den långa filmen, dröjde jag mig kvar för att lyssna på låten, som jag aldrig hört innan. 
 
Dagarna efter låg den här låten på repeat ungefär, hela tiden!  Den blev lite uttjatad så slutade lyssna på den för att inte tröttna helt. Men nu kan man återigen höra den spelas i mina hörlurar och jag älskar den!

Alla hjärtans dag

 
Hade världens mysigaste dag igår med bästis festis. Vi pratade, skrattade, kollade film och tjockade oss som aldrig förr. Prefekt helt enkelt, älskar dig vännen!
 
När jag kom hem och öppnade min väska som kommit från mamma (är hos pappa i helgen) så hittade jag en choklad/godisask som mamma skickat med, gulle!


När snön fortfarande låg vit på marken

 
För ett tag sedan när det fortfarande fanns snö i mängder gick jag och mina kära syskon ut för en pulkatur. Passade på att ta lite bilder på Villiam när han lekte och det blev några ganska bra. För tillfället är alla spår av snön putts väck!

Bästa frukosten efter en skön springtur

 
Som ni kanske märkt har jag blivit besatt av att fota allt möjligt i fågelperspektiv, alltså rakt uppifrån. Har även blivit besatt av att dricka smoothie och ta fina frukostbilder. Har ett antal i lager som jag ännu inte visat..
 
Vad är ni besatta av?

Ett litet ljus i mörkret

Älskar ljus och liknande på kvällen när det börjar bli mörkt. Även om vi håller på att gå förbi den tiden nu så håller jag hårt i mina kära värmeljus och lossas att det är mitten av december! ^^

Simple as a star

Tröja - Gina Tricot | Jeans - H&M | Armband - Gekås Ullared

11 frågor om mig...

Blev "utmanad" av en jättesöt tjej vid namn Klara, så här kommer frågorna 

1. Beskriv dig själv med 5 ord - Galen, påhittig, omtänksam, viljestark, alltid nära till skratt  

2. Vad föredrar du? - Fest/Myskväll? - Helt klart myskväll, alla gånger. Älskar att sitta framför tv:n en fredagskväll med gott att äta och en bra film. Ännu bättre om den inkluderar vänner! Dock tycker jag absolut att fest är jäkligt kul ibland, men om jag fick välja mellan att aldrig mera festa eller aldrig mer någon myskväll... Ja då kommer myskväll före fest.

3. Bästa årstiden och varför? - För mig är valet enkelt, sommaren! Värmen, ledighet, vänner och ja ni vet allt som hör sommaren till. Jag gillar alla årstider, det finns något bra med dem alla. Men sommaren slår allt!

4. Vad tycker du att du är riktigt bra på? - Jag själv tycker jag är bra på fota, att ta hand om mig själv och andra. Det finns faktiskt många saker jag är bra på, och det är inget att skämmas över att man är bra på saker. Alla har något som de är bra på, så försök inte neka dig själv det!

5. Vilken av dina egenskaper tycker du om allra mest? - Något som jag verkligen gillar hos mig själv är att jag har så lätt för att skratta. Jag skrattar åt allt och inget och utan anledning. Det är riktigt härligt att ibland bara kunna brista ut i skratt så att magen krampar och tårarna sprutar, bästa känslan! 

6. Vad inspirerar dig? - Det finns så himla mycket som inspirerar mig. Om man tänker personväg är det allmänt personer som är glada och positiva av sig. Sånna personer som är så kloka att man bara får en AHA-upplevelse när de sätter ens innersta tankar i ord. Två personer som jag alltid blir på skitbra humör av är Hannah & Amanda. Två toppentjejer som har de bästa podcasterna ever, lyssna på dem och du kommer lära dig så mycket om dig själv och samtidigt få dig ett gott skratt. Om man sedan tänker lite mer åt det kreativa blir jag oerhört inspirerad av We heart it, Tumblr och liknande.

7. Vilka bloggar läser du? - Jag läser väldigt många bloggar dagligen och det är en väldig blandning mellan dem. Men några av mina absoluta favoriter för tillfället är: http://nevnarien.se/  http://louiseamanda.se/ http://linafoto.se/

8. Nämn 3 saker som gör dig riktigt glad - Min bästavän, min lillebror och att få skratta tills jag gråter (ganska uppenbart,hihi)

9. Vad är viktigast med vänskap enligt dig? - Tycker det viktigaste är att man kan lita på varandra, oavsett vad. Det är en sådan trygghet och veta att man kan säga precis vad som helst och inte behöva oroa sig över vem som ska få veta det härnäst. Men att man har roligt ihop är minst lika viktigt, om inte viktigare. För vad är en vän om man inte kan skratta med den? Om man inte kan sitta uppe mitt i natten skratta åt... att en människa gick förbi fönstret. Nej men ni förstår, att skratta och ha roligt är något av det viktigaste man kan göra & det är absolut en stor prioritet i mitt liv så om jag inte kan skratta mitt RIKTIGT fula gubbskratt (mina kompisar kallar det de) med någon, då kommer det bli väldigt svårt, haha!

10. Vad gör dig arg? - Något som gör mig väldigt arg är människor som tror att de är bättre än andra, som tror att de har någon som helst rätt att trycka ner och mobba andra människor. Det gör ont i hjärtat när jag ser sånt och jag blir riktigt förbannad. Har ingen som helst respekt för sånna personer. En annan sak som jag hatar är när människor väljer vänner, partners osv. utifrån utseende, kläder och allt annat materiellt man kan äga. Att unga i tonåren ska behöva känna så stor ångest för att de åt 500 kalorier för mycket eller för jeansen inte är dem där som kostar 1000kr, att man inte har långa ben, smal mage, stora bröst och rumpa. Ja, det fortsätter i evigheter men ja vill bara säga till alla som läser detta: fuck ideal! Ät en extra ben&jerry, gå med dem där extremt sköna mjukisbyxorna i skolan om du vill, orkar du inte sminka dig idag? gör det inte! Jag säger däremot inte att man ska låta sig själv förfalla för att man ska "gå emot" alla ideal, men ta allt med en nypa salt och klandra inte dig själv för att du inte gjorde det där gympasset osv.

11. Vad får dig att fastna för en speciell blogg? - Det som får mig att fortsätta rulla ner i någons blogg är designen. Den gör hela första intrycket, den visar vad för person som driver bloggen och vad för bilder man kan förvänta sig. Jag tycker att själva designen berättar så mycket om bloggen, så om jag gillar designen fortsätter jag skrolla neråt. Sedan tittar jag på bilderna/inläggen. Är det något som jag gillar och fastnar för lägger jag nästan alltid till den på bloglovin.


Skoluppgift och ny design

 
Tog dem här bilderna tidigare idag och redigerade dem lite snabbt sen. Är till en bilduppgift i skolan men tyckte ändå det var lite kul att visa, vilken blev bäst tycker ni? 1 eller 2?

Sen har jag, som ni säkert ser en ny design. Blev så himla trött på min gamla, även om den var jättefin men ville ha det så enkelt som möjligt och lägga fokus på inläggen istället. Den är mycket renare och fräshare nu enligt mig och inte för mycket klotter. Tyckte ni om det? Eller var den gamla bättre? 



Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin