Sommarglass a la bästavänner

Tidigare i sommar skulle jag och bästis försöka oss på att göra glass. Vi hade stora förhoppningar men glassen levde väl inte riiiiktigt upp till det, haha. Men dagaran när det var ca 30 grader i skuggan var det mesta gott och då kom glassen till användning. Det var ändå en rolig sak att göra så vi får nog göra ett nytt försök längre fram och se om vi lyckas bättre då.
Har ni gjort egen glass någon gång?

Polen 2014 #Stadsvandring

Den 17 Maj klockan 10 samlades klass 94 på skolan för att bege sig till Polen. Vi var den ända 9:an i kommunen som flög vilket var lite roligt då vi fick mer tid nere i Polen. Trots att flyget var rejält försenat från Malmö, på grund av oväder, hade vi det ändå ganska mysigt & chilla på flygplatsen. När vi landade i Polen hade det precis regnat över och himmeln hade börjat spricka upp och det var ganska skönt ute. Sedan väntade 1,5 timmes bussresa till Krakow där vårt hotell låg. Även bussresan var väldigt bra och det fanns mycket att se på vägen till hotellet och umgänget var exceptionellt! När vi kom fram lastade vi av våra saker i rummen och traskade gemensamt iväg till den gigantiska gallerian 2 minuter bort för att äta. Maten följdes av shopping tills klockan 10. Sedan satt vi tjejer långt in på natten och hade det bäst, och åt kall kyckling från KFC, muuums!


Tidigt nästa morgon gick vi upp för att äta hotellfrukost, en besvikelse, men helt okej. Vi begav oss sedan ut i det supersköna sommarvädret för en guidad statsvandring i mysiga Krakow. Under statsvandringen tog jag även dem första blogg dugliga bilderna som ni kan se ovan. Statsvandringen var väldigt lång (och mysig) så det kommer komma upp antingen 2 eller 3 inlägg till med bilder från bara själva statsvandringen så stay tuned for that. Till dess ha det underbart!


Det fattas en tärning

Hejjsan allihopa! Några bilder sen jag var ute och fotade självporträtt häromdagen. Köpte nytt stativ och fjärrutlösare i tisdags så var taggad på att använda dem, och de underlättade såå mycket! Ska visa det i ett annat inlägg snart.
 
Jag tog sammanlagt 182 bilder men endast 38 av dem sparades när jag gick igenom dem i raw och ungefär 2/3 av dem är bloggdugliga haha, så kan det gå (alltid) när man fotar självporträtt. 

Länkbyte - Julia Gavefalk

Jag gör nu ett länkbyte med Julia. Hon har en jättefin blogg vars namn ni ser ovan. Den består av mycket mat och porträtt vilket man aldrig kan få nog av. Därför tror jag ni kommer ha mycket att titta igenom på hennes blogg för den är super bra. För att komma till den klicka HÄR

Vackra fjällen

Var ju i norrland förra sommaren och en dag ägnade vi oss åt att vandra i fjällen (DET VAR KOKHETT!). Men det var även så otroligt dunder fint och det är rätt otroligt att man kan se snö under den perioden på året tycker jag. Om jag inte misstar mig helt var det Torne älv/Torne träsk jag lyckades få med på bild. Jag vet att jag redan visat några bilder därifrån med det är så fint att de förtjänar att få visas lite till, Kram och njut av den fina utsikten!Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin