Frukost


Min oerhört goda frukost, om det är tillåtet att kalla de det med tanke på klockan. I alla fall, detta var vad jag åt till brunch för några dagar sedan. Älskar frukt & speciellt att äta till frukost!
 

Den lyckliga vinnaren är...


Den lyckliga vinnaren av en helt egen almanacka från personligalmanacka.se är IDA. Grattis Ida! Jag har skickat ett mail till dig med all information du behöver. Tack allesammans  för att ni var med och tävlade. Bli inte depp för att du inte vann, jag kommer ha fler tävlingar i framtiden.

Äventyr på Vallarna


Först var vi på lekplatsen och han provade det mesta. Han var pirat, klättrade på berg, åkte rutschkana och massa annat


Sen gick vi och kollade en snabbis på djuren de har där. Han hade väldigt bråttom, både dit och tillbaka till lekplatsen. Men vi hann i alla fall kolla på: får,getter, hönor och tuppar.FÖR ER SOM INTE ANMÄLT ER I MIN TÄVLING LÄNGRE NER, NI HAR TILL 23.59 IKVÄLL PÅ ER. LYCKA TILL!

 
 

Midsommar

Haha asså jag borde verkligen sluta säga att den och den dagen ska jag lägga upp det, för det händer alltid något som gör att jag inte gör det! Denna gången hade jag inget internet så det var liiite svårt att lägga upp bilderna men här är de. Självklart har jag lyckats få värsta glappet framåt på kransen men jag tror ni kan leva med de. Nu ska jag åka med lillebror till hans favorit lekplats så ni får ha det så bra tills vi hörs nästa gång!
 

Work in progressMammi håller på och fixar midsommarkrans, efter många om och men så passade den. Kommer säkerligen fler bilder ikväll eller imorgon när jag har den på. Men sålänge vill jag bara passa på och önska er en fin midsommar utan regn, för mig är det redan kört! Ha det super och så hoppas jag att ni äter massvis med jordgubbar och annan god mat som midsommar erbjuder!
 
 

Vinn en personlig almanacka

Du har nu chansen att vinna en helt egen almanacka från personligalmanacka.se i valfri storlek. En almanacka som du själv designar.
 
För att tävla måste du:
Gilla personligalmanackas facebook sida genom att trycka HÄR
Kommentera att du deltar i DETTA inlägget och glöm inte din mailadress, utan den kan du inte delta.
För två extralappar när jag lottar följ mig på bloglovin och kommentera vilket nummer du blev Tävlingen avlutas 26/6 23.59  LYCKA TILL ALLIHOPA!

Somrig sommardrink

Varit superfint väder idag så gick ut i solen och läste lite med en super smarrig och enkel liten drink. Som jag skrev igår cyklade jag och köpte vattenmelon ( by the way så måste jag ha VÄRLDENS svagaste ben för de var det jobbigaste jag varit med om, haha! ) och på bilden ser ni ett sätt man kan äta, eller ja, dricka den på. Bara ner med liten vattenmelon i mixern och voilà, en liten smarrig och nyttig sommardrink. 
 

sommarlov

 
SOMMARLOV! Nästan så att man får nypa sig själv i armen fortfarande för att tro det och vi fick sommarlov i fredags. Känns riktigt härligt att slippa stressa över inlämningar,prov och allt annat skit man ska göra såhär i slutet av läsåret. Någon gång i denna veckan får vi hem våra betyg, då får vi se om allt hårt arbete lönat sig eller inte, haha. 

Den första helgen av mitt sommarlov spenderades med min underbara vän Maja, som är med i inlägget: Molly 3år längre ner. Det började och slutade med ÖSREGN, men hörrni, vad är ett sommarlov utan ösregn? haha precis, det är inget sommarlov det. Men emellanåt var det uppehåll med sol och allt så vi passade på att gå på en fotorunda där det blev MASSVIS med fina bilder som kommer visas i omgångar nu framöver, ovan är en av dem. Helgen avslutades med en tripp till Ullared för att shoppa till våra rum i de stora gula varuhuset och jag fick med mig en hel del hem. Det har varit en super bra början på sommarlovet och så ska vi bara försöka hålla kvar den känslan hela vägen. Nu ska jag cykla och köpa vattenmelon och så hörs vi!
 Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin