tusen gånger om

 
Hej på er alla som lyckats hitta till min lilla blogg. Några dagar sen jag skrev något nu men har fortfarande inte några nya bilder, så om ni undrar varför det är en gammal båt på bilden så är det svaret på er fråga. 

Just nu sitter jag med min lite konstiga kompis Emma och väntar på mat och top model. Hejdå, tills vi ses imorgon

You never know if you never try

Är ni taggade inför helg imorgon? Det är i alla fall jag, har inget speciellt bestämt men bara skönt att komma ifrån skolan lite!
 
Hur spenderar ni er helg?

Godnatt & dröm sött

 
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag kryper ner i min varma säng. Godnatt på er fina människor så hörs vi på torsdag igen! 

17-01-13

Nikon D3000 / Nikkor 50mm f/1.8
 
Innan jag slutade blogga hade jag extremt många bilder från sommaren som jag inte hade visat. Så jag tänkte att jag får visa lite utav dem nu så att jag hinner ta lite nya bilder. Men jag tror faktiskt att ni står ut. Ni har väl inte glömt att följa mig på bloglovin? Tryck på bilden i menyn till höger där det står bloglovin så är det lätt fixat. Ha det bra kompisar så hörs vi antagligen imorgon. Ciao!

Återvänder efter en lång bloggvila

Nu, efter 5 månader.... 
ÄR JAG TILLBAKA!
 
Har suttit i helgen och fräschat upp här på bloggen så de ska vara lite inbjudande nu när, förhoppningsvis, lite fler folk kommer och tittar in. Vet att det är folk som undrat var jag tagit vägen och tänkte föklara det nu... Det är så enkelt att mitt liv kom emellan. Nej men det var ganska jobbigt just då och jag hade helt enkelt INGEN lust att blogga och jag pressade fram inläggen. Funderade många gånger på att lägga ner bloggen men gjorde det aldrig, och det är jag väldigt glad över, för nu 5 månader senare är jag mycket mer taggad och tänker inte låta det gå flera veckor mellan varje inlägg.
 
Så till det jag ville säga från början, ni får gärna börja följa mig på bloglovin igen så ni inte missar alla nya inlägg som kommer ploppa upp här titt som tätt. och för att följa mig klicka HÄRHÄR eller HÄR

Tänkte vara lite snäll, så efter all denna egentligen onödiga text får ni en bild så ni blir sådär riktigt sugna på sommarLovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin