Julkalender - Lucka tjugofyra

Klicka på bilden för att öpnna lucka tjugofyra
 

Julkalender - lucka nitton

Klicka på bilden för att öppna lucka nitton. Lycka till!
 
Tävlingen avslutad! Grattis Celin

Julkalender - Lucka sjutton

Klicka på bilden för att öppna lucka sjutton!

Julkalender - Lucka femton

Klicka på bilden för att öppna lucka femton!

... och ja det är lite stavfel men såg det när jag redan sparat bilden och lagt upp inlägget så orkade inte göra om det, haha. Hoppas ni överlever 


Tävlingen avslutad! Grattis Malin

Julkalender - Lucka tretton

Klicka på bilden för att öppna lucka tretton!

Gå in HÄR för att se vilka mössor du kan vinna

Tävlingen avslutad! Grattis Elin

Julkalender - Lucka elva

Klicka på bilden för att öpnna lucka elva. Lycka till allihopa!

Tävlingen avslutad! 
Grattis David

Julkalender - Lucka nio

 
Klicka på bilden för att öppna lucka nio!
 
Idag gömmer det sig en tävling i samarbete med moderskeppet.se som är en sida med allt från photoshoptips i video och text form till dvd-kurser som lär dig att ta bättre bilder eller bli en hejare på redigering. De säljer även böcker i deras internetbutik och det finns även material för adobe elements och lightroom.
 
Kursen som jag tävlar ut idag är en dvd-kurs med David Brohede som går igenom grunderna i din kamera för att du ska bli en bra fotograf och ger dig tips för att bli ännu bättre. Han tar också upp saker som du aldrig skulle hitta i din manual."Att greppa en systemkamera för första gången är lite som att stiga in i en flygplanscockpit. Främmande knappar och reglage överallt. Den här kursen lär dig att ta kontroll över det viktigaste du behöver kunna för att flyga dit du vill – det vill säga ta bättre bilder."
 
Jag har själv gått igenom denna 3-timmars kurs och även jag som haft min systemkamera i ett par år fick lära mig några små knep som jag aldrig tänkt på innan. Oavsett i vilket stadie du är i med din kamera kommer denna kursen att vara givande. Jag tycker att just DU ska delta i dagens lucka för att få möjligheten att utveckla dig själv och ditt fotograferande och gå framåt på vägen till att bli en bättre fotograf. Du kommer inte bli missnöjd med kursen!

Klicka HÄR om du vill läsa mer om kursen på moderskeppets internetbutik och där kan du även se exempelfilmer ur kursen


Tävlingen avslutad! Grattis Olivia

Julkalender - Lucka sju

 
 Klicka på bilden för att öppna lucka sju!

Tänkte idag tipsa om en spotifylista full med ursköna och stämningsfulla jullåtar som täcker alla kategorier, klicka HÄR för att komma till den

Julkalender - Lucka fem

Tryck på bilden för att öppna lucka fem! Idag är det något spännande som gömmer sig bakom luckan och det innefattar tre vinnare, lycka till!
 
- För att va med i tävlingen kommentera att du är med med din e-post

Tävlingen är avslutad. Grattis Sandra, Fanny och My
 

iDiwa - Julklappstips

Har du någon gång varit inne på iDiwa.se? Om inte är det de första du borde göra efter att ha läst färdigt inlägget. Äger man en smartphone borde man också äga ett skal från iDiwa. Tyvärr lever jag inte efter mina egna råd, men efter jul så ska det nog ha ändrats! Dock brukar jag vara inne på hemsidan och sukta efter alla söta skal men det blir aldrig av att jag beställer något, som vanligt. De har ett väldigt stort utbud av skal och på bilden ser ni några av mina favoriter. De har även många olika bumpers och fodral. Jag gillar framförallt deras designskal då dem är så unika jämfört med andra skal man ser överallt. 
 
Skulle du vilja ge bort ett i julklapp? Då är det bara att klicka hem ett från deras hemsida, men var noga med att beställa det innan 20 december för att vara säker på att du får det innan julafton. De har en fast frakt på 19:- vilket är mycket billigt. 
 
Har du läst ner hit? Ja då vet du vad du ska göra, sätt fart!

Julkalender - Lucka ett

 
 
Tryck på bilden för att öppna lucka ett! Nu är äntligen december här och det firar vi med första luckan i min julkalender och en tävling med fotoklok.se, lycka till allihopa!
 

TÄVLING AVSLUTAD! Grattis Felicia Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin