New Years Eve

 
Gott nytt år alla fina människor därute! 
2016 är här vilket är HELT sjukt! En annan sak som är helt sjukt är att denna bloggen firade fem år den 10:e december! Jag har alltså haft samma bloggdomän i över 5 år numera, det är inte illa minsann. Borde kanske ta bättre hand om bloggen... Det är inte det att jag har bildbrist, bilder har jag massor utav. Bristvaran i detta fallet är rutiner. Det har blivit en del av min vardag och rutin att inte sätta mig vid datorn och blogga. Samtidigt som det varit lite tråkigt tror jag att det gjort mig väldigt gott! Men nu i och med det nya året ska jag försöka bryta den rutinen och lägga ner mer tid på bloggen för det är något jag tycker mycket om. 
 
Jag har flera inlägg som jag tänkt skriva ihop angående julen, nytt år osv men är ni fortfarande intresserade av att se det? Eller ni vill bara lägga julen bakom er? Får helt enkelt se hur det blir, men inlägg det blir det i alla fall


Design & Foto
« Läs om min kamerautrustning HÄR
« Jag redigerar mina bilder i Camera raw och photoshop CC
« Jag har gjort min design helt själv


Övrigt
« Lägg gärna till mig på bloglovin HÄR
« Jag gör inga bloglovin byten, förutom med vissa fotobloggar, eftersom många tar bort efter ett par dagar
« Tycker det är superkul med tävlingar och liknande så tipsa gärna
« Svarar ej på kommentarer som "Vad har du gjort idag" eftersom de flesta endast är ute efter kommentarer
« Vill du kolla in min hemsida där min portfolio ligger kan du gå in HÄR


Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Blogg/hemsida:


Skriv något här:
Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin