Urplock från mina julklappar

Precis som alla andra år har jag på julaftonskväll öppnat julklappar från både familj, släkt och vänner. Är jättetacksam för allt jag fick och mycket nöjd! I detta inlägget ska jag visa upp några stycken julklappar jag fick förra året blandat från vänner, familj och släkt. Jag gillar de alla väldigt mycket och de har allihop kommit väl till användning.
 
En av de första sakerna jag fick var en "målarbok för vuxna" som har blivit så otroligt poppis den senaste tiden. Skulle nästan säga att de kan ha varit en av årets julklappar, vet så många som fått det i julklapp och pratat om dem. Den jag fick hette "Dagdrömmar" av Hanna Karlzon. Än så länge har jag inte hunnit måla så mycket i den då det tar lång tid. Men det är helt klart värt det! Hittills har jag i alla fall hunnit göra klart två sidor.
 
För att ha något och måla med hade jag också önskat mig pennor. Dessa är från stabilo. De har väldigt tunn spets och passar bra till att fylla i alla små fält i boken. Ska helt klart köpa till fler nyanser i framtiden. Redan efter bara två sidor känns det som att jag har för lite valalternativ haha.
 
Detta var faktiskt ingen julklapp jag fick av någon annan utan det var en julklapp från mig, till mig själv. Jag har länge behövt en ny plattång då min gamla började bli, aa just gammal. Under många år har jag alltid varit sugen på ett testa produkter från NuMe då jag hört så mycket bra om dem. Så under deras Holiday Collection rea passade jag på och köpte inte bara en platttång utan även en locktång vilket nästan var mer exalterande då den enda locktång jag ägt i mitt liv kommer från jultidningarna... Så framöver kan ni väntas se mer lockar i mitt hår ;) 
 
Som den prylnörd jag är kunde jag inte blivit gladare när jag öppnade detta paket! Ett batterigrepp. Ända sedan jag köpte min första kamera har jag tittat på batterigrepp men har aldrig riktigt känt ett starkt behov av de fören nu på senare tid. Så tanken var att jag skulle köpa ett i samband med den nya kameran med det blev inte heller av. Men nu! Nu har jag äntligen ett batterigrepp och behöver inte oroa mig att kameran ska dö när jag är ute längre perioder och fotar kontinuerligt. 
 
Sist men absolut inte minst, mina helt sjukt underbart gosiga tofflor! Kan ha varit en av favoriterna. Sedan sekunden jag öppnade paketet har jag bokstavligen talat levt i dem. Det första jag gör när jag vaknar och det första jag gör när jag kommer hem är att ta på dem. Det är nästan lite jobbigt när man ska gå ut och tvingas ta av dem. I skrivandes stund sitter dem också på fötterna, inte en sekund utan dem. 
 
 
Det var några blandade julklappar som jag fick förra året. Hoppas att ni också fick åtminstone en såndär riktigt bra julklapp som man blir genuint glad över. Det måste vara bland det bästa, bortsätt från all god mat & julgodis kanske. 
 
 
 
 

Snön kom på snabbvisit

Det har som sagt inte varit mycket till snö denna vintern. I alla fall inte där jag bor i södra Sverige, vilket är väldigt trist. Sorgligt nog börjar de bli en vana och de senaste åren har inte heller varit några höjdarår när det gäller snön. Men i helgen kom det faktiskt en del! Snöade i två hela dagar ;) Tyvärr låg jag i magsjuka en av dagarna men som tur va hann jag ut i snön innan den försvann igen. Förhoppningsvis ska den komma tillbaka snart igen så det får vi hoppas på! Har ni mycket snö där ni bor? 
 

I led vi går

Det är nu drygt 10 månader sedan jag flyttade dit jag nu bor med min mamma och ännu har jag SÅÅ mycket kvar att upptäcka om området. Vi bor ca 5-10 minuters gångväg till stranden vilket jag är så lyckligt lottad med. Jag har så många olika fotograferings ideér jag vill genomföra där men har inte blivit av. För ett tag sedan gick jag på en liten fotorunda som man kan göra ibland och jag bestämde att jag skulle gå på ställen jag inte varit på innan. Under min runda stötte jag bland annat på detta vackra landskap. Det finns så mycket vackra miljöer här och jag kan inte vänta tills jag hittar fler guldkorn att dokumentera 

New Years Eve

 
Gott nytt år alla fina människor därute! 
2016 är här vilket är HELT sjukt! En annan sak som är helt sjukt är att denna bloggen firade fem år den 10:e december! Jag har alltså haft samma bloggdomän i över 5 år numera, det är inte illa minsann. Borde kanske ta bättre hand om bloggen... Det är inte det att jag har bildbrist, bilder har jag massor utav. Bristvaran i detta fallet är rutiner. Det har blivit en del av min vardag och rutin att inte sätta mig vid datorn och blogga. Samtidigt som det varit lite tråkigt tror jag att det gjort mig väldigt gott! Men nu i och med det nya året ska jag försöka bryta den rutinen och lägga ner mer tid på bloggen för det är något jag tycker mycket om. 
 
Jag har flera inlägg som jag tänkt skriva ihop angående julen, nytt år osv men är ni fortfarande intresserade av att se det? Eller ni vill bara lägga julen bakom er? Får helt enkelt se hur det blir, men inlägg det blir det i alla fallLovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin