Tidig kväll i hamnen

 
I förra veckan, i torsdags närmare bestämt, var vi ovanligt länge i skolan. Okej att vi brukar sluta halv 5 på torsdagar men denna dagen slutade vi vid 6. Detta var för att vi skulle ta "nattbilder" i Halmstad. Först tog vi skolans minibuss ner till hamnen för att försöka få lite fina bilder på solnedgången. Men vi blev fast på värsta industriområdet så blev inte jättemycket bilder därifrån. När solen försvunnit bakom horisonten tog vi oss tillbaka in mot stan och blev kvar där en timme innan vi slutligen åkte till skolan för avslutande fika kl 6. Bilderna innifrån stan kommer i ett annat inlägg.
 
Hoppas ni haft en bra dag! Det har minsann jag haft. Vaknade vid 7 och fick veta att första lektionen var inställd vilket betydde att vi började 1 istället för 10. Så försökte somna om igen även fast det inte gick vidare bra. Blev i alla fall en lugn morgon vilket alltid uppskattas. Skoldagen bestod av digitalt skapande som är den roligaste kursen jag läser tillsammans med fotografisk bild såklart.


Design & Foto
« Läs om min kamerautrustning HÄR
« Jag redigerar mina bilder i Camera raw och photoshop CC
« Jag har gjort min design helt själv


Övrigt
« Lägg gärna till mig på bloglovin HÄR
« Jag gör inga bloglovin byten, förutom med vissa fotobloggar, eftersom många tar bort efter ett par dagar
« Tycker det är superkul med tävlingar och liknande så tipsa gärna
« Svarar ej på kommentarer som "Vad har du gjort idag" eftersom de flesta endast är ute efter kommentarer
« Vill du kolla in min hemsida där min portfolio ligger kan du gå in HÄR


Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Blogg/hemsida:


Skriv något här:
Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin