Halloween till ära

Halloween till ära tänkte jag visa ett par bilder som jag fotat tidigare under året. Bilderna togs till en uppgift i skolan under temat skräck. Det blev lite brådis med tiden så jag fick ställa mig själv framför kameran vilket blir allt oftare och oftare nu för tiden. Känner att det är ett område jag verkligen vill utvecklas på. Vilken bild är mest skräck för er?

wild sea

Från en väldigt blåsig kväll nere vid havet
 
I skrivande stund är klockan 15:18 och jag ligger utslagen i soffan. Har egentligen inte gjort mycket alls idag utan bara en sådan dag när man känner sig degig och tråkigt väder ute. Får försöka rycka upp mig då jag om 2 timmar ska bege mig mot voltigen igen och fota där även idag, fotade där igår också. Blir kvar där tills halv 9 tiden när showen är över. Innan dess skulle jag behöva plugga lite men känner mest för en powernap, får se hur det blir...haha.

Mycket har hänt

Det var ett tag sedan sist tyvärr och mycket har hänt sedan dess. På knappt tre månader har jag: 
x Börjat andra året på gymnasiet
x Varit utomlands en vecka i Turkiet
x Fått mitt första riktiga jobb bortsett från sommarjobb (OMG!)
x Haft projektvecka i skolan samt vår första utställning
x Fotat massor, både i skolan och på fritiden
x Skaffat pojkvän (SKOJA #foreveralone 💔)
x Men också lite tråkigare saker som att plugga
 
Så detta innebär att jag har en hel del bilder som jag såklart ska dela med mig av här på bloggen. Get excited för har mycket att bjuda på  
 Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin