Sådant man kan se på en julmarknad

 
Julen börjar smyga sig på och lite överallt pågår nu olika julskyltningar och marknader vilket är supermysigt! Det enda som fattas just nu är givetvis snön, men om jag har rätt så kommer det antagligen inte bli mycket av den i år heller, vi får hålla tummarna helt enkelt.  
 

Zoetropia

Idag är det tre veckor sedan vi gjorde vår sista föreställning, Zoetropia. Föreställningen var vår redovisning i en kurs som heter estetisk kommunikation. Vi i foto sammarbetade med dans, konst, film och teater. Vi ändrade de förutfattade meningarna om föreställningar och tog bort alla sittplatser och lät publiken vara en del av föreställningen. Det var väldigt svårt men samtidigt kul och vi fick mycket god respons vilket är kul efter allt jobb och tid vi lagt ner på detta. 
 
Foto elever hade lite olika uppgifter och en av dem var att dokumentera och sedan ställa ut. Jag valde dessa fem bilder. Ljusförhållandena var katastrofala men jag tycker att alla i klassen presterade väldigt bra.

Höstlov och kära återseenden

Då var höstlovet redan över. Herregud vad snabbt det går! Trots det har jag ändå hunnit med det jag har velat vilket känns skönt. Jag har fotat mycket. Blev faktskikt tillfrågad av voltigeklubben som jag gick i innan om jag kunde fota deras ljusshow åt dem (vilken är AMAZE varje år!) och såklart så ville jag det. Som tack för hjälpen fick jag tre gratisbiljetter så att jag också kunde kolla på den en gång. Så igår var jag, pappa och en av mina bästavänner Emma och kollade på den. Mycket bra tyckte vi alla, de är så sjukt talangfulla allihopa så man saknar såklart lite att va en del av det härliga gänget. Hade dock redan sett den två gånger innan då jag fotade på deras genrep i torsdags och deras första show i fredags, men det gjorde inte så mycket. 
 
Jag har också hunnit träffa min andra bästavän, Maja. Alltid kul att träffa Emma och Maja då det inte blir av så ofta tyvärr, men desto roligare när man väl ses. All kärlek till er tjejer ♥  På tisdagen träffades ett stort gäng för att hinna umgås lite med en vän som studerar ett läsår i London, då hon var hemma nu under lovet. Även övningskört lite och pluggat på historiaprovet vi har nu på onsdag. Hoppas ni hade ett underbart höstlov och tog tillvara på det underbara vädret!Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin