Jag & Bästis på balen

För exakt 11 månader sedan stod jag och Maja där, gladare än på väldigt länge. Det var högstadiets näst sista dag, vi hade ett helt sommarlov framför oss och ett nytt kapitel i våra liv i och med gymnasiet, som jag vet att vi båda längtade efter så himla mycket just då. Kanske inte gymnasiet i sig men att komma ifrån den vardag vi då hade. Nu, 11 månader senare, både saknar jag det och inte. Just den dagen saknar jag absolut, en av de bättre. Men resten... det är så himla mycket som har förändrats sedan dess. Både till det bättre och vissa saker till det sämre. Kan med stor säkerhet säga att det sämsta av allt är att jag nästan aldrig träffar Maja längre. Förut sågs vi VARJE dag och hade ändå inte tillräckligt med tid att umgås tyckte vi. Vi trivs så jäkla bra i varandras sällskap och hon är på riktigt den bästa människan jag vet, på alla sätt, och därför suger det att vi numera träffas så sällan. Vi bor endast 7 mil ifrån varandra, varannan helg 1 mil, och ändå är det 4 månader och en dag sedan vi sist sågs. Heartbreaking på riktigt alltså. Men jag kan med MegaJÄVLAmycket glädje säga att jag ska träffa henne idag!!
 

Nora Bååth

Gud vad fina ni var, tiden går så galet fort :)

Svar: Tack fina du! :D
lovisafritzson

2015-05-30 | 23:02:02
Hemsida: http://norasfoto.se/
matilda ♥

Vilka fina bilder!
Usch, det är tråkigt att man tappar kontakten med människor man egentligen inte vill göra det med! Men det låter grymt kul att du fick träffa henne igen! :)

2015-06-08 | 17:45:20
Hemsida: http://matiiildaa.blogg.se

Design & Foto
« Läs om min kamerautrustning HÄR
« Jag redigerar mina bilder i Camera raw och photoshop CC
« Jag har gjort min design helt själv


Övrigt
« Lägg gärna till mig på bloglovin HÄR
« Jag gör inga bloglovin byten, förutom med vissa fotobloggar, eftersom många tar bort efter ett par dagar
« Tycker det är superkul med tävlingar och liknande så tipsa gärna
« Svarar ej på kommentarer som "Vad har du gjort idag" eftersom de flesta endast är ute efter kommentarer
« Vill du kolla in min hemsida där min portfolio ligger kan du gå in HÄR


Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Blogg/hemsida:


Skriv något här:
Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin