Jag & Bästis på balen

För exakt 11 månader sedan stod jag och Maja där, gladare än på väldigt länge. Det var högstadiets näst sista dag, vi hade ett helt sommarlov framför oss och ett nytt kapitel i våra liv i och med gymnasiet, som jag vet att vi båda längtade efter så himla mycket just då. Kanske inte gymnasiet i sig men att komma ifrån den vardag vi då hade. Nu, 11 månader senare, både saknar jag det och inte. Just den dagen saknar jag absolut, en av de bättre. Men resten... det är så himla mycket som har förändrats sedan dess. Både till det bättre och vissa saker till det sämre. Kan med stor säkerhet säga att det sämsta av allt är att jag nästan aldrig träffar Maja längre. Förut sågs vi VARJE dag och hade ändå inte tillräckligt med tid att umgås tyckte vi. Vi trivs så jäkla bra i varandras sällskap och hon är på riktigt den bästa människan jag vet, på alla sätt, och därför suger det att vi numera träffas så sällan. Vi bor endast 7 mil ifrån varandra, varannan helg 1 mil, och ändå är det 4 månader och en dag sedan vi sist sågs. Heartbreaking på riktigt alltså. Men jag kan med MegaJÄVLAmycket glädje säga att jag ska träffa henne idag!!
 

MYSTIK

 
Som ni säkert vet går jag en estetiskt linje med inriktning foto, och om ni inte visste det redan, varsågoda. Nej men det jag tänkte säga var att vi igår hade vernissage för en utställning under namnet MYSTIK som ska vara uppe tills den 22 maj. Det är egentligen treornas slutproduktion kan man säga, men för att fylla ut mer så deltar även årskurs 1 och 2, vilket är väldigt kul för då får även vi ställa ut! Här ovan ser ni mina bilder som jag ställde ut. Jag bästämde mig för att köra ett litet tema inom temat så att säga och körde på fyra olika "cirkus karaktärer". För vissa är det kanske är svårt att se, åtminstone om inte jag hade sagt något. Men jag hade i alla fall med en clown, en magiker, en ballerina och en spådam. Till en början kände jag mig ganska skeptisk till mina bilder och min idé men efter att jag fått in dem i datorn och fixat de i photoshop och allt var klart, så kände jag mest, där satt den. Blev faktiskt nöjd med hur allt blev tillsammans och det var väldigt skönt med tanke på hur många som skulle se dessa bilderna. 

Makro i trädgården

På den senaste tiden har jag verkligen blivit mer intresserad av att fota makro. Grejen att komma så nära att även "fula" saker blir intressanta rent fotomässigt. Som i detta fall när jag sprutat vatten på mossa. Tyckte det blev väldigt bra faktiskt med solen i motljus som gör att alla vattendroppar verkligen framhävs. Förra sommaren införskaffade jag mig ett slags makrofilter, som gör att man kommer SÅ mycket närmre och sedan dess har jag märkt att det blivit mycket mer bilder av den sorten. Tyvärr passar det bara på ett av mina objektiv så funderar på att köpa ett till eller en konverteringsring av något slag. Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin