Through blinds

~ Some people are so poor, all they have is money ~

Wheels n wings

Igår var jag en sväng på Wheels & Wings tillsammans med pappa och Joel. Det var supervarmt och bilar ööööverallt, vissa lite finare än andra. Tog några bilder, inte många, men i alla fall så det räckte till ett inlägg här på bloggen. På kvällen tog vi oss in mot stan och kollade på cruisingen. Är inte den som är jätteintresserad av bilar men var faktiskt kul att titta på de bilar där man ser att mycket tid lagts ner! 

Min utrustning

Nikon D3000                                                                                                                                                                Nikon D5300

2011 köpte jag min D3000 som fram till idag (16/07/15) varit min bäste vän. Men efter mer än 4 år så kände jag att det var dags att uppgrdera till en kamera som bättre klarar av mina krav, så att jag kan fortsätta utvecklas, samt så att jag kan filma. Så idag kom min nya kamera D5300.
 
 
Nikkor AF-S 18-140 / 3.5-5.6
Nikkor AF-S 18-55 / 3.5-5.6 
Nikkor AF-S 50mm / 1,8  med tillhörande motljusskydd
 
Velbon DF 60
Ministativ
Fjärrutlösare
Kameraväska
Macro lins +3
 Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin