Att sova under stjärnorna

Precis som rubriken säger, att sova under stjärnorna... Det gjorde jag detta sommarlov, i ett utkikstorn dessutom.
 
Jag och ma friend Emma aka klasskompis klättrade upp i ett utkikstorn mitt ute i skogen för att att spendera natten där. Vi hade med oss sovsäckar, liggunderlag, kuddar, MASSOR av kläder och såklart mat, så att vi skulle klara oss alla timmar. Påvägen dit beställde vi pizza som vi sedan mumsade på när vi kommit fram. Det var ganska kyligt då det var i början av sommaren innan värmen hunnit komma, men det gick ganska bra med tanke på alla tjocka kläder vi hade. Vi hade  tur med vädret. Det började aldrig regna och under natten var det molfritt på himmeln så vi kunde se alla stjärnor. Väldigt filosofiskt ;) 
Detta är verkligen något jag tycker alla ska göra någon gång i sitt liv för verkligen en upplevelse att sova under bar himmel. Även fast skolorna börjat så hänger värmen någorlunda kvar så om ni inte har något inplanerat i helgen vet ni vad ni ska göra nu. You´re welcome

With flowers in her hair

I mitten av juli var jag och Mathilda iväg på en fototräff med andra fotointresserade i vackra Hovs hallar, utanför Båstad. Det är otroligt vackret där och vi hade tur med vädret trots att det inte var strålande sol, vilket nästan var tur det. Vi hade några olika som ställde sig framför kameran så har bilder från 4 olika locations/bildstilar om man säger så. Så det kommer komma minst fyra inlägg härifrån, förmodligen fler för har så många fina bilder jag vill dela med mig av. 
 
Det var lite nervöst innan vi kom dit eftersom ingen av oss träffat varandra tidigare, men oj vad kul det var! Vill verkligen göra något liknande igen och är så tacksam för att jag och Mathilda fick hänga med på detta. Som sagt, bilderna härifrån är så fina. Det enda som buggar mig lite är att jag inte hade fått min nya kamera här än, för nu i efterhand så vet jag att de hade kunnat va SÅÅ mycket bättre om jag haft det. Kvalitets skillnaden på de kamerorna, HEH, aa den är stor. Hoppas ni gillar bilderna & fler är påväg. Ni kan förvänta er regelbundenuppdatering här på bloggen från och med nu, YEY!   
 Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin