Suicidal

Två till bilder från när jag fotade mardrömsbilderna med min kusin till skoluppgiften. Hon nämnde det själv flera gånger under plåtningen att bilderna gav en känsla av självmordstankar och håller faktiskt med henne om det.

Fotolektion

Sitter just nu och har fotolektion och vi har precis visat våra bilder från den andra hemuppgiften: Naturligt ljus och miljöporträtt. Bilderna från naturligt ljus har jag lagt upp i ett inlägg tidigare på min lillebror och miljöporträtten kommer nog komma upp senare. Blev ganska nöjd med "naturligt ljus" bilderna och det ena miljöporträttet, dock inte de andra. Men ändå nöjd med att jag fick ihop det då det har varit väldigt stressigt för många andra i klassen och alla hann inte och förstår absolut det med tanke på skit vädret vi har haft senaste tiden.
 
Imorgon är det öppet hus på skolan och vi ettor ska tillsammans med treorna och (tvåorna?) ta emot högstadieelever som är nyfikna på vår linje. Ska både bli kul men samtidigt inte, haha. Vet ännu inte vad vi ska göra men vet att treorna främst kommer hålla till i mörkrummet.


Nu ska jag återgå till vad vi nu ska göra. Ha en bra helg tills vi hörs nästa gång!
 

Snapshots

En mysig frukost                                   kvalités tid med bästis                         En dum ide att gå till kyrkogården
 

Tre snapshots från höstlovet i all ära, saknar det redan. Har bara efter tre dagar fått väldigt mycket att göra i skolan men det ska nog gå ändå. Hur har era första dagar efter lovet varit? 

Polen 2014 #Stadsvandring del 2

Andra delen av statsvandringen när vi var i Polen, diggar verkligen elefantbilen och de stiliga pojkarna!


Egoboost Sunday

Även idag är det grått och trist. Men inte nog med det så är det sista dagen på höstlovet! Om man en vanlig söndag brukar få en släng av den så kallade "söndagsångesten" är jag nästan säker på att de flesta av er även känner så idag. Så därför har jag satt ihop lite egoboosting citat en söndagseftermiddag som denna. Läs, njut & känn er liiite bättre än alla andra ;)
 
Själv har jag roliga saker inplanerade in i det sista på höstlovet och jag ska få träffa mina två bästa vänner en extra gång innan skolan börjar igen!

Hello November

WAIT WHAT? Vad hände nyss? 

Tiden går så himla snabbt just nu och man hinner knappt blinka innan nästa månad är på intåg. Precis så var det denna månaden då det nyss kändes som att Oktober börjat. Jag har nog lite svårare att släppa det faktumet att tiden går så fort för när jag satt och redigerade bilder skrev jag gång på gång hello october och kom inte underfund med vad som inte stämde i bilden. Men jo såklart, det är ju NOVEMBER! Ja herregud snart är det julafton men då kommer det väl kännas som agusti just börjat...Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin