Midsommar


Bildcred till duktiga Mathilda som tagit alla bilder utom: 1,4 & 10. Kolla in hennes blogg genom att klicka på The sleeping beauty.
Med dessa underbara tjejer firade jag midsommar i fredags vilket var riktigt mysigt! VI hade tur med vädret med tanke på att det regnade på många andra ställen i Sverige, så det tackar vi för. Hur firade ni midsommar? 

Länkbyte - Josephine Struik

Josephine är en otroligt söt tjej med en superfin blogg fylld med massa vackra bilder. Hon fotar allt möjligt fint, men det som intresserar mig mest är hennes vardagsbilder.Jag har själv svårt för att göra intressanta vardagsinlägg utan att det blir: idag har jag...blablabla... men hon lyckas med det. Även hennes matbilder är riktigt bra! Tycker verkligen ni ska kika in hennes blogg, och det gör ni genom att klicka på bilden (där alla foton är tagna av Josephine)

Jag har blivit brunett!

Som ni kanske ser med tanke på rubriken och bilderna så har jag blivit brunett! Har nu varit brunett sen siste maj och jag stormtrivs verkligen! Kändes jättekonstigt i början både för mig och uppenbarligen mina kompisar också då de knappt kände igen mig och gick ovetandes förbi mig i skolan, haha.
 
Har varit blond sedan dagen jag föddes men de senaste åren har det börjat gå mer åt de röda hållet (tackar återigen mina gener, thanks) så började blondera det. Men att blondera håret sliter väldigt mycket då man i princip bleker det och det var ingen bra kombination med mitt ganska tunna hår. Har länge velat färga det brunt men inte vågat eftersom jag visste att det var svårt och få tillbaka sin naturliga färg. Jag var också rädd att min redan bleka hy skulle se ännu blekare ut mot de bruna håret, men jag har inte märkt någon större skillnad.
 
När jag väl skulle färga det hade jag och mamma köpt en varsin färg, jag en lite ljusare än henne. vi lade i min färg och när jag hade duschat och låtit det torka var det GRÅTT! Fick panik för det var skola dagen efter och klockan var för mycket för att hinna köpa ny färg. Så vi gjorde en chansning och tog mammas hårfärg och tack & lov blev resultatet väldigt bra (som ni kan se på bilderna)Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin