Big fan of summer

Igår var jag tillsammans med Mathilda i Falkenberg på ett event som hette Opel - Big fan of summer. Det pågår hela sommaren runt om i Sverige och Mathilda hade redan varit på några stycken av dem. Där var med kända artister så som Anton Ewald & Alex Jafarzadeh men även några man, åtminstone jag, inte kände till så väl. Till exempel Olivia som är på sista bilderna, Hilda Stenmalm, Dash4 - The band, Carcamo och lite lokala artister. 
 
Alla var verkligen jätteduktiga och för mig var det första gången jag var på en liknande spelning. Ni MÅSTE lyssna på Carcamos låt "innan jag" på youtube, de spelade den och jag tyckte den var super! 
 
Vid 2 tiden kom en tjej vid namn Tove och var med oss. Jag hade aldrig träffat henne men Mathilda kände hon sedan innan och Tove var absolut jättesnäll! Får inte glömma att ge lite applåder till Matilda Håkansson som tävlade i "Julia stjärnskott" igår på eventet. Hon går på min skola (där jag gick nian då) och var suuuuper duktig. Hon gick vidare i delfinalen men inte vidare till den stora finalen. Jag och Mathilda var i Falkenberg mellan 7- halv 9 så har varit ganska trött idag.

Fina (och galna) tjejer

Fina töser på skolavslutningen. Som ni ser är det väldigt svårt att få en seriös bild på dem två tillsammans men jag lyckades med några stycken, applåd till mig! 3 år tillsammans i samma klass var slut denna dagen och jag kommer definitivt sakna dem och alla andra i klassen! (tokstollan i svart har jag gått med i 8 år)

Min fina klass 

Beautiful sunset

 
Har varit så otroligt varmt och skönt den senaste veckan vilket jag inte kan tacka nog för! Har hunnit vara på stranden några gånger och umgåtts med vänner. Det har även varit riktigt varmt på natten, vilket jag inte tackar lika mycket för. Bilderna är inte tagna just nu utan från i april (från en av kvällarna när de var sådär sjukligt varmt). Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin