Varma vårdagar

Älskar dessa bilderna på Villiam. Han e så grymt söt, speciellt på bilden där han försöker le... De är nog bäst att inte försöka tvinga fram ett leende nästa gång, haha!
 
De två senaste dagarna har det varit så sjukligt varmt och det har verkligen varit sommarväder. På grund av mina gener är jag inte den sortens person som kan ligga och steka i solen, om jag inte vill se ut som en kräfta och dö i hudcancer,, så det undviker jag gärna. Dock SKA jag sola mina knän och armbågar och några andra småställen på mina ben då det nu har blivit konstaterat att jag har psoriasis, YEEY! Så det ser jag fram emot i sommar att det kanske blir bättre då det varit katastrof i vinter. Inte nog med att psoriasis inte har något speciellt botemedel så man tvingas leva med det ca forever, så är den dyr också. Jag och mamma skulle hämta ut medicin som lindrar "spridningen" och när kassörskan sa priset både jag och mamma tappa hakan, det var löjligt dyrt ska jag säga!
 
Nu är lovet i princip slut, bara en dag kvar och innan idag kom ångesten över mig som en våg, BAAM! Så helt plötsligt hade jag massor  med ångest över att börja skolan igen. Skönt att det har lagt sig nu mot kvällen i alla fall.

Drömmer mig tillbaka

 
Jag drömmer mig tillbaka då man åt semlor var, varannan dag, SÅ GOTT! Vid tidpunkten blev jag äcklad efter en halv men nu när jag gick igenom mina bilder blev jag sjukt sugen, haha! Nu har lite mer än halva påsklovet gått, snyft! Dock har det varit en väldigt produktiv vecka och jag har även hunnit uppdatera till en fräschare design, vad tycks?

Tävlar hos ainaphoto

Jag är med och tävlar om ett presentkort från Nelly.com i en fototävling i sammarbete med Cuponation.se
 
Jag har valt att denna bilden ska representera min bästa vårbild. Jag tycker att den sticker ut ur mängden när det gäller vårbiler och det är inte den traditionella "vitsippebilden" som det alltid finns överflöd av på fotobloggar vid denna tiden. Ändå förknippar jag bilden starkt till våren. Allt börjar växa och färger kommer fram här och där vilket man kan se i bilden. Gillar också ljuset i bilden väldigt mycket.Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin