Hösten påväg i superfart

 Älskar hösten,men kan inte undgå att lägga upp dessa bilder sen i våras. Så fint när allt börjar växa efter vintern.

Kvällsmys

Hade ingenting för mig, eller jo jag skulle egentligen göra matte men det räknas inte, så jag tog en bild och gjorde något kladd i photoshop som blev helt misslyckat. Men men, tänkte bara göra en liten snabb uppdatering innan jag gör mig iordning och packar och sånt inför skolan imorgon för jag är inte så sjuk längre så yey för det. Sen har jag också bytat bakgrund idag, var så trött på den andra så byta och blev faktiskt väldigt nöjd! Kan visa före & efter bild här efter. Hejdå!

Den övre bilden är före och den undre är efter, hope you like it!


 En av favoriterna från i somras

En av mina favoriter från i somras, älskar verkligen ljuset i denna!

Ville även passa på och tacka för några nya följare på bloglovin, hoppas ni stannar länge till. Och även alla underbara kommentarer jag fått på sistone! Ni får mig verkligen att bli glad och motiverad till att blogga, så tack! Senare idag ska jag iväg till Maja där Mathilda även kommer befinna sig. Ni är bäst tjejer, loveu! Ska ta med kameran så får se om det blir några bilder imorgon eller framöver. Ha det så bra tills dess ^^

Måndag igen och ännu en ny vecka

Här är en bild från i sommras när jag åkte lift upp en bit  till ett berg vi skulle bestiga i ca 25 graders värme, uuuh

Gud vad jag saknar sommaren! Veckorna har bara rullat förbi och nu är jag redan mitt inne i prov,läxor,inlämningar och hela den ångest biten. Och inte får man glömma den hemska ångesten VARJE söndag över att imorgon är det måndag, det är en av det värsta grejorna som finns om jag ska va ärlig. Men jag får se det positivt, bara 3 månader till den ur mysiga julen. Fast samtidigt känns det  hemskt att tänka  på att det är jul om 3 månader, det var ju nyss sommar!?

Luxury breakfast

 
Älskar helgerna för då har jag för det mesta tid att göra lite lyxigare frukost jämfört med min minimalistika frukosttid på vardagarna som är mellan 10-15 minuter. Vad brukar ni äta när ni lyxar till det lite extra?Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin