Mössor för de kalla vintermånaderna

De kalla vintermånaderna är här och vad skulle vara bättre än en snygg och värmande mössa? inget! 
Därför råder jag er att ta en titt på manky.se som är Sveriges största butik på mössor. De har ett utbud på hela 1000 olika mössor, så har du inte hittat den där perfekta mössan än så lär du göra det här! Mängden på olika märken är stort och det finns något för alla. De har alltid fri fakt och leveranstiden är endast 1-2 dagar vilket är väldigt bra.

Om du inte skulle vilja lägga dina egna pengar på en mössa kan du nu delta i deras facebook tävling där du kan vinna ett presentkort på hela 750:- Tävlingen avslutas 23.00 på söndag ( 1/12-13 ) och det ända du behöver göra för att delta är att gilla deras facebook sida eller dela deras inlägg till dina vänner. 
Delta här: https://www.facebook.com/pages/MANKYse/167988832729?ref=ts&fref=ts

Kamda - Julklappstips


Kamda.se är en drömsida för alla oss fotonördar där ute. Där kan man hitta allt man kan tänkas behöva till vilken situation som helst. Jag är nästan säker på att alla någon gång varit inne och suktat efter allt på deras sida, jag kan i alla fall lova er att jag har gjort det, många gånger. Om du nu mot all förmodan inte varit det kan jag bara säga, klicka på länken eller HÄR och bli fast bland alla deras produkter. Något som alltid får mig att återkomma till deras sida är deras STORA utbud av kameraremmar och handledsremmar. Har hittills inte hittat en sida med så stort utbud, de har något för alla smaker. Både enfärgade och remmar med tryck som gör att din kamera blir fin och unik.

Två av mina favoriter ser ni på bilden, den blommiga och remmen med spets på, SÅ SÖTA!
Något som gör det ännu mer passande att det är FRAKTFRITT just nu, så passa på

Om ni inte är sugna på att köpa något själva kan ni alltid införskaffa er en väldigt uppskattad julklapp nu inför julen!
 Lovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin