Diggilo0

                    Nikon D3000 / Nikkor 50mm f/1.8


Tjillivippen!
Nu har jag precis gjort mig i ordning för om en halvtimme åker jag till min moster i Halmstad för att senare gå på diggiloo med bästisen Emma! Tar med min kamera men eftersom hon har biljetterna så vet jag inte hur lång bak/fram vi kommer sitta så vi får så om det blir några bilder eller inte. Men det lär ni ju märka, hejdå! 


En regnig semestervecka

Nikon D3000 / Nikkor 50mm f/1.8

Om ni undrar vart jag tagit vägen så är jag på semester, eller ja vi åkte i lördags. Sedan har ju blogg.se uppdaterat sitt bloggverktyg och då krånglade det för mig så kunde inte blogga! Jag kanske kommer blogga mer nu när vi fått igång datorn och vårt internet. Men nu måste jag gå för vi ska ut på nya äventyr, hhaha ses! 


Tillbaka i rätt spår

Nikon D3000 / Nikkor 50mm f/1.8
Nu är jag tillbaka i rätt spår, äntligen!
Ett tag var jag riktigt nära på att lägga ner bloggen men jag är glad att jag inte gjorde det. Innan idag satt jag och skulle rensa bland mina bilder och insåg hur många som jag inte hade redigerat. Hade inget bättre för mig så redigerade dom och ordnade bland mapparna och så fick jag den där känslan av att: ja, nu ska jag blogga! Öppnade upp min blogg och så, pang! Där försvann det, så fort jag såg min design ville jag bara ta bort den. Var så himla trött på den och det var massor av små saker som jag inte orkat fixa. Så jag bestämde mig för att göra en helt ny design eftersom jag inte hade något att göra  och när jag var färdig, efter 2 timmar så hade jag helt plötsligt lust att blogga igen så ja, här är jag! Men nu blev detta ett väldigt långt inlägg så får väl ta och sluta nu, hejdå!


PS. glöm inte lägga till mig på instagram: llovisafritzsonLovisa Fritzson heter jag och driver denna bloggen. Jag är en 18 årig tjej som älskar att fota. Här i bloggen kommer du få se massor av bilder som jag tar med min Nikon D5300 men också massa annat smått & gott. Hoppas du tycker min blogg verkar intressant och vill titta in igen!

Kontakt: lloviisafritzson@live.se


Follow on Bloglovin